Az iskolánkban 2017. június 12-én gyereknapot szervezett számunkra a szülői munkaközösség.

A reggelt egy szokásos hétfői áhítattal kezdtük. Majd utána egy bábelőadást néztünk meg az udvaron. Ez nagyon vicces volt. Egy néni adta elő a történetet székely népviseletben. Az előadás közben 5 különböző embert játszott el egyedül. A barátaimmal jókat nevettünk a történeten. Utána reggeli torna következett szintén az udvaron.

Ezután megnéztem a kicsik focimérkőzését. Fél tizenkettőkor mi is sorra kerültünk a műfüves focipályán, és az ötödik osztály ellen játszottunk. Sajnos nem nyertünk, de én sok tapasztalatot szereztem. Mi is, és az ellenfél csapata is nagyon jól játszott.

Majd következett az  élő csocsó. Egyszerre 2x6 fő mehetett be a pályára. Itt a mi csapatunk győzött.

Ezután mentünk kipróbálni a gokart lábbal hajtós verzióját. Minden gyerek azt kiabálta: „Add nekem a sárga 20-ast!"  Vagy: „Add oda a lábbal kormányzós feketét!".

Megnézhettük a tűzoltóautót, felmászhattunk rá, bekapcsolhattuk a szirénát. Beülhettem egy rendőrautóba is, és kipróbáltam a „drogos" szemüveget.

Sok érdekes programon vettünk részt az idei gyereknapon.

Nagyon jó nap volt!

 

                                                           Kun-Szigethy Máté Andor

                                                               6. osztályos tanuló

II. János Pál Katolikus Óvoda és Általános Iskola | 3078 Bátonyterenye, Zrínyi út 1 | Tel: 32/418-082 | E-mail: titkarsag.bterenye@ekif-vac.hu | OM: 201509